nederlands english francais deutsch
Wijngebied van deze wijn
Beaujolais-Villages
  meer
Druiven van deze wijn
Gamay
  meer
Caves de Bully Beaujolais Villages - rood , 2007
Caves de Bully Beaujolais Villages is een fruitige, charmante rode wijn van de betere percelen in de Beaujolais. Door het jaar heen zijn de Beaujolais Villages wijnen charmant en aangenaam dorstlessend. Essentieel voor deze wijnen is hun jeugdigheid, de wijnen moeten dus jong gedronken worden. Beaujolais wijnen zijn voor 100% van de gamay druif gemaakt. Die gedijt in het Beaujolais gebied zo goed door de typische bodem van graniet en kalk.
Aardbeien Frambozen Kersen

In Nederland het populairste wijnland. En ook van alle markten thuis. Dit is de oorsprong van Champagne. Denk ook aan wereldberoemde wijngebieden als Bourgogne en Bordeaux. En laten we vooral ook die prachtige wijnen uit de Rhône, de Elzas en de Loire niet vergeten. Bovendien is Zuid-Frankrijk de bakermat voor de bekendste rosé die er bestaat, Provence. En nu we toch aan de Middellandse Zee zijn aangeland, kan er meteen volop genoten worden van de wijnen uit de Languedoc-Roussillon. Plezierige, gulle, fruitige witte-, rosé- en rode wijnen, en bijna altijd meer dan plezierig geprijsd….
Soepel
Soepel
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Caves de Bully staat bekend om zijn goede wijnen uit de Beaujolais en Bourgogne. Lekkere wijnen die betaalbaar zijn en altijd de expressie van het terroir waarvan ze komen aangenaam meenemen.