nederlands english francais deutsch
Wijngebied van deze wijn
Central Valley
  meer
Druiven van deze wijn
Moscato
  meer
Barefoot Pink Moscato Bubbly FLS 750ML - mousserend , 2015
CaliforniŽ is de wijnstaat van Noord Amerika. Hier worden op alle niveau's wijnen gemaakt. Van supertop tot voor alle dag. Barefoot is in staat om goede kwaliteit wijn te produceren voor een bereikbare prijs.
Bosbessen Bramen Caramel

Iedere staat in de Verenigde Staten produceert wijn. Maar CaliforniŽ is veruit het populairst. Dat is in zijn eentje al het vierde wijnproducerende gebied van deze wereld. In de jaren dertig van de vorige eeuw is hier zelfs Ďuitgevondení dat wijnen een stuk herkenbaarder zouden zijn voor de wijndrinker als je de naam van hun druif groot op het etiket zette. Trots zijn ze in CaliforniŽ ook op hun eigen Zinfandel, waarmee heerlijke, karaktervolle rode wijnen worden gemaakt. En vergeet zeker ook hun Pink Zinfandel niet, een zachtzoete, lichtgekleurde rosť. PLUS heeft een aantal smakelijke CaliforniŽrs in het assortiment.
Mousserend
Mousserend
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Het verhaal begint met Ernest en Julio. Twee broers met familiewortels in ItaliŽ. Naast hun liefde voor wijn en een grote dosis vastberadenheid zijn ze samen hun bedrijf in CaliforniŽ begonnen. Tegenwoordig
zijn zeventien leden van de familie Gallo
nog steeds direct bij de Ďwineryí betrokken. Door met dezelfde filosofie en instelling als hun grootvaders druiven te kweken en wijn te produceren, heeft de derde generatie een belangrijke bijdrage geleverd aan de productie van een groot aantal prijswinnende wijnen.