nederlands english francais deutsch
Wijngebied van deze wijn
IGT Veneto
  meer
Druiven van deze wijn
Corvina
Molinara
Rondinella
  meer
94 Wines #09 Sparkling Rose - mousserend , 2015
Wijn uit Veneto. De mousserende wijnen zijn hier licht bubbelend, bloemig met iets fris en vol rood fruit, zoals ook deze 94 Wines #09 Sparkling Rose.
Aardbeien Frambozen Kersen

ItaliŽ is een prachtig wijnland waarin iedere streek wijn wordt gemaakt. Van het koele noorden in Alto Adige tot SiciliŽ, in het warme zuiden. Het succes dankt wijnland ItaliŽ vooral aan zijn ongekende verscheidenheid aan Ďeigení druiven, waarmee schitterend rood, maar ook verrukkelijk wit gemaakt wordt. De meest bekende wijnstreken zijn Piemonte enToscane, fameus om hun rode wijnen als Barbaresco, Barolo en Chianti. Uit Marche komt een van de bekendste witte wijnen van het land, de Verdicchio dei Castelli di Jesi. En laten we vooral ook niet de momenteel zo populaire prosecco niet vergeten, de zacht mousserende wijn uit Veneto.
Mousserend
Mousserend
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
94Wines staat voor herkenbare, eigentijdse en kwalitatieve wijnen. Fantastisch om te drinken, makkelijk om te onthouden. De 9 correspondeert met de Ďií uit het alfabet en de 4 met de Ďdí. Oftewel ID. 94wines staat voor je eigen ID, jouw fles wijn. Of het nou de fantastische smaak of het unieke uiterlijk betreft, jij weet in een oogopslag welke wijn jouw favoriet is.