nederlands english francais deutsch
Wijngebied van deze wijn
IGP Côtes de Gascogne
  meer
Druiven van deze wijn
Sauvignon Blanc
  meer
1WineCup Sauvignon Blanc 187ml - wit , 2015
De Vin de pays wijnen uit het aan de Middellandse zee gelegen gebied Languedoc-Roussillon zijn aangenaam kruidig en charmant, het best als ze jong gedronken worden. Vin de Pays wijnen worden hier niet alleen gemaakt van typische inheemse druivensoorten, maar ook van de ‘grote, beroemde’ druivensoorten als chardonnay, sauvignon blanc, cabernet sauvignon, merlot, grenache en syrah. In Vin de Pays wijnen zijn de druivensoort, het terroir en de gedrevenheid van de wijnbouwer goed op elkaar afgestemd.
Amandelen Banaan Perzik

In Nederland het populairste wijnland. En ook van alle markten thuis. Dit is de oorsprong van Champagne. Denk ook aan wereldberoemde wijngebieden als Bourgogne en Bordeaux. En laten we vooral ook die prachtige wijnen uit de Rhône, de Elzas en de Loire niet vergeten. Bovendien is Zuid-Frankrijk de bakermat voor de bekendste rosé die er bestaat, Provence. En nu we toch aan de Middellandse Zee zijn aangeland, kan er meteen volop genoten worden van de wijnen uit de Languedoc-Roussillon. Plezierige, gulle, fruitige witte-, rosé- en rode wijnen, en bijna altijd meer dan plezierig geprijsd….
Droog
Droog
Nu op dronk. Max. 1 jaar bewaren.
Moderne producent die moderne verpakkingen gebruikt: 1WINE is gebotteld in een fles van Multi Layer Pet. Een innovatieve kunststofverpakking, die een zelfde houdbaarheid garandeert als glas. Inclusief handig drinkglaasje.