nederlands english francais deutsch
Wijngebied van deze wijn
Vino da Tavola
  meer
Druiven van deze wijn
Trebbiano
  meer
hugo 0% - wit , 2016
Wijngebied in Veneto dat zijn naam heeft gekregen door de gebruikte druif Prosecco. De wijnen zijn licht mousserend, bloemig met iets fris en vol wit fruit, zoals ook deze Ita Ita Prosecco.
Bloemen Perzik Vlierbessen

Prachtig wijnland waarin iedere streek wijn wordt gemaakt. Van het koele noorden in Alto Adige tot Siciliė, in het warme zuiden. Het succes dankt wijnland Italiė vooral aan zijn ongekende verscheidenheid aan ‘eigen’ druiven, waarmee schitterend rood, maar ook verrukkelijk wit gemaakt wordt. De meest bekende wijnstreken zijn Piemonte enToscane, fameus om hun rode wijnen als Barbaresco, Barolo en Chianti. Uit Marche komt een van de bekendste witte wijnen van het land, de Verdicchio dei Castelli di Jesi. En laten we vooral ook niet de momenteel zo populaire prosecco niet vergeten, de zacht mousserende wijn uit Veneto.
Mousserend
Mousserend
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Deze Hugo 0% is afkomstig van de producent Caldirola, gelegen in Piėmonte. Uit Piėmonte, ook wel de regio die bekend staat om grote namen als Barolo, Nebbiolo en Moscato, komen de beste wijnen van heel Italiė. Het bedrijf Caldirola, wat inmiddels 3 generaties jong is, is de laatste jaren hard gegroeid; focus op de nationale markt, een sterke exportontwikkeling, het ontwikkelen/lanceren van nieuwe producten en het hanteren van een excellent kwaliteit-prijs niveau.