nederlands english francais deutsch
Wijngebied van deze wijn
Soave
  meer
Druiven van deze wijn
Garganega
Trebbiano
  meer
Bolla Soave Classico TTT - wit , 2016
Wijn die zijn naam heeft gekregen door zijn afkomst uit het wijn gebied Soave. De wijnen zijn iets fris met een noten toon zoals ook deze Bolla Soave.
Amandelen Bloemen Citrus

Itali๋e is een prachtig wijnland waarin iedere streek wijn wordt gemaakt. Van het koele noorden in Alto Adige tot Sicili๋e, in het warme zuiden. Het succes dankt wijnland Itali๋e vooral aan zijn ongekende verscheidenheid aan ‘eigen’ druiven, waarmee schitterend rood, maar ook verrukkelijk wit gemaakt wordt. De meest bekende wijnstreken zijn Piemonte enToscane, fameus om hun rode wijnen als Barbaresco, Barolo en Chianti. Uit Marche komt een van de bekendste witte wijnen van het land, de Verdicchio dei Castelli di Jesi. En laten we vooral ook niet de momenteel zo populaire Prosecco niet vergeten, de zacht mousserende wijn uit Veneto.
Droog
Droog
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Bolla is een producent van fijne wijnen uit Veneto, Italie. De TTT selectie van het wijnhuis verwijst naar 'Trust The Taste', een verwijziging naar hun lange relatie met de Amerikaanse markt waar de wijnen van Bolla zeer populair zijn!