nederlands english francais deutsch
Wijngebied van deze wijn
Valpolicella
  meer
Druiven van deze wijn
Corvina
Molinara
  meer
Bolla Valpolicella Classico TTT - rood , 2016
Wijn die zijn naam heeft gekregen door zijn afkomst uit het wijngebied Valpolicella: Valpolicella, oftwel vallei van de kelders, is een gebied dat verantwoordelijk is voor de productie van enkele iconen uit de wijnwereld, zoals de Amarone. Deze wordt gemaakt van de ingedroogde druiven uit dit gebied. De druiven die niet ingedroogd worden maar gezond gebotteld worden en kort rijpen worden verkocht als deze Bolla Valpolicella Classico.
Kersen Kruiden Zwarte pruimen

Itali๋e is een prachtig wijnland waarin iedere streek wijn wordt gemaakt. Van het koele noorden in Alto Adige tot Sicili๋e, in het warme zuiden. Het succes dankt wijnland Itali๋e vooral aan zijn ongekende verscheidenheid aan ‘eigen’ druiven, waarmee schitterend rood, maar ook verrukkelijk wit gemaakt wordt. De meest bekende wijnstreken zijn Piemonte enToscane, fameus om hun rode wijnen als Barbaresco, Barolo en Chianti. Uit Marche komt een van de bekendste witte wijnen van het land, de Verdicchio dei Castelli di Jesi. En laten we vooral ook niet de momenteel zo populaire Prosecco niet vergeten, de zacht mousserende wijn uit Veneto.
Kruidig
Kruidig
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Bolla is een producent van fijne wijnen uit Veneto, Italie. De TTT selectie van het wijnhuis verwijst naar 'Trust The Taste', een verwijziging naar hun lange relatie met de Amerikaanse markt waar de wijnen van Bolla zeer populair zijn!